Geen categorie

Sterrensnoepjes ten voordelen van boven de wolken en het Berrefonds

De actie???

Hier zijn ze dan… Onze sterrensnoepjes ten voordele van Berrefonds & Boven De Wolken! Een puntzak gevuld met 250 gram zachte sterrensnoepjes voor 5 euro.
Wie steunt ons? Alvast bedankt!

Hoe te verkrijgen?

Via mezelf, op school, via de boekentas van Marie en Louis,… Maar zeker ook via onze webshop!

Waarom het Berrefonds???

Het Berrefonds: Net na het overlijden van Marcel* was ik boos, maar vooral teleurgesteld waarom wij geen berrekoffer kregen bij het verlies van onze Marcel*. Was hij gestorven op in het verloskwartier hadden we die wel gekregen. Nu kregen we een hand en voetafdruk, zijn spulletjes, een aantal folders die verouderd waren, maar we misten veel. Gelukkig bestaat er wel internet en konden we zo het koesterlied gebruiken die Kapitein Winokio had geschreven. Maanden later kwam ik terug in contact met Anne van de pastorale dienst van het UZ Leuven en deed mijn verhaal bij haar. Ze begreep het ook niet en wist het ook niet waarom er een verschil was tussen de diensten. Maar ze ging op onderzoek! Ze kon ons vertellen dat vanaf augustus er nu op alle kinderafdelingen de koesterkoffer kon worden meegegeven. Dit doet me enorm veel! Voor deze stap heb ik “gevochten” dat er geen andere mama het gevoel zou hebben van dit te moeten missen.

Waarom boven de wolken???

Waarom boven de wolken? Op 16 januari verloor ik mijn zoontje Marcel. Zijn hartje was moe van het vechten en fotografe Charlotte van Boven de Wolken kwam langs om de allermooiste foto´s van hem te maken. Boven de wolken maakt foto´s van stilgeboren baby´s of wanneer een kindje kort na de geboorte sterft. Zo krijgen de sterrenouders een aandenken aan hun kindje en dit doen ze helemaal vrijwillig. Ze maakten ze al van meer dan 1500 sterrenkindjes foto’s. Boven de wolken groeit zo snel dat deze actie zeer welkom is. Zo kunnen ze blijven bestaan en alle sterrenkindjes fotograferen. Dankzij Boven de Wolken zullen deze kindjes NOOIT vergeten worden en zal iedereen hen blijven koesteren. De centjes van onze warme actie kunnen ze goed gebruiken. Zo helpen wij Boven de Wolken groeien en zorgen wij er met z’n allen ervoor dat alle sterrenouders foto’s hebben als zij dit willen. 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *