Marcel op wereldreis…

Na een jaar zonder Marcel, blijft het ons deugd doen als mensen Marcel niet vergeten.

Onze prachtige zoon werd op 18 december 2017 geboren. Onze kleine stoere ridder vocht voor zijn leven, maar overleed net geen maand later. Marcel bracht mensen dichter bij elkaar. Hij liet ons terug genieten van de kleine dingen in het leven.

We ontdekten op internet dat een aantal van Marcels sterrenvriendjes op reis gingen en nog steeds gaan. We willen ook Marcel de kans geven om met ons en om met vrienden en familie op avontuur te gaan. Op die manier krijgt hij toch de kans iets van de wereld te zien, leren vrienden en familie hem kennen en wordt hij hopelijk nooit vergeten.

 We zouden het fantastisch vinden dat Marcel in elk continent op reis zou kunnen gaan.

Neem jij onze Marcel ook graag mee op reis? We maakten stickertjes met zijn naam op. Bestel hier onder de stickers en we sturen je gratis op.

Heb je Marcel al mee op reis genomen? Mail dan je foto en de plaats naar sahinde86@gmail.com. Je mag altijd een leuk bijschrift bij de foto schrijven. Wij zorgen dat ze een mooi plaatsje krijgen op Marcels website.

Heb je een stickertje van Marcel herspot? Voel je vrij om bij die foto te reageren. Het is fijn voor ons om te weten of sommige stickers er nog hangen. Dit kan via Instagram: #marcelopwereldreis

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *