Wie zijn wij?

Eerst en vooral welkom op mijn blog. Graag stel ik ons even voor aan jullie: 

Wie ben ik?

Ik ben Sahinde, Mama van Marie & Louis en Marcel*; een tweelingmama, een sterrenmama, een kleuterjuf met veel passie (al is die soms even zoek), een mama die graag bakt maar door de tweeling komt dit er amper nog van, een mama die een heel jaar uitkijkt naar de grote vakantie om dat te gaan kamperen, een mama die rouwt, een mama waar van het leven helemaal anders uitdraait dan gepland maar die toch probeert om door te blijven gaan.

Ons gezin…

We zijn de Ulserfamilie… deze bestaat uit Bert en ik, Sahinde. Al meer dan 10 jaar samen en sinds 14 juli 2012 getrouwd. Op 13 juni 2016 kwamen onze tweeling Marie en Louis ter wereld. Ons gezin was compleet. We hadden een meisje en een jongetje, meer dan we ooit verwacht hadden. Tot ik op 14 mei 2017 het mooiste moederdag kreeg: een positieve zwangerschapstest. We kregen nog een derde kindje tegen 27 december 2017: Onze Marcel*

Onze tweeling:

Marie:

Een pittige dame van 3, knuffeldierlover, spring in ’t veld, een koppige meid, een meisje met een grote liefde voor schoenen, kleedjes en de schuif van mama in de badkamer.

Louis: 

Een stoere vent met een oooh zo klein hartje, zou altijd buiten willen spelen, kent alle automerken, kan iedereen bekoren met zijn blauwe kijkers.

Wie was Marcel*?

Op 18 december is Marcel geboren, onze vechter. We wisten dat hij een hartafwijking had maar alles kon hersteld worden. Het was warmste week en al kolvend met veel tranen en een lach keken we naar alles acties op de tv in het ziekenhuis.

Wie had er ooit gedacht dat na een lekkende klep, er een nieuwe klep kwam, dat hij herstelt dankzij de hart-longmachine en het dialysetoestel? Marcel vocht, zoals alle strijders samen met zijn draak Wally. Hij deed alles wat hij kon, ook dokters en de verplegers, iedereen. De dag dat Marcel van de hart-longmachine afmocht was de dag die we normaal gingen vieren. Maar wie had ooit gedacht dat het de laatste uren met hem gingen zijn? Op 16 januari 2018 kwam Charlotte van boven de wolken langs, ze nam van alles foto’s alsof het een trouwfeest was, elk detail van Marcel, een traan, een lach, ons verdriet, de zegening maar ook zijn afscheid. Zodat we Marcel NOOIT kunnen en zullen vergeten hoe mooi hij was.

Onze huisdieren…

Figaro onze kater is de koning des huizes. Wat hij het meeste doet is slapen en op muizen jagen. Daarnaast hebben we af en toe een logee ons Mops, de kattin van de verre achterburen.

In de tuin wonen onze 4 kippen: Yvette*, Rosalie, de witte en de bruine. Yvette is sinds een paar maand naar de hemel bij Marcel* gaan wonen. Zo verwoorden onze kinderen dat. Dus voorlopig nog 3 kipjes.