Geen categorie

Longontsteking 2.0

Net terug van de dokter van wacht… Deze keer met ons Marie, het resultaat is een longontsteking. Vrijdag nog langs de huisarts geweest: “De longskes zijn zuiver hoor, morgen mag ze nog koorts hebben, het zal een virale infectie zijn” en daar sta je dan terug thuis met het gevoel van dit is toch iets anders dan een virale infectie… Gisteren opgestaan met koorts, gelukkig geen koorts meer overdag maar ’s avonds ineens 39.6°C. Wel nog spelen maar amper iets eten, gelukkig nog drinken, het vragen om in de zetel te liggen doet Marie amper, zeker niet op een feestje. Een teken van toch echt niet goed te zijn.

Deze morgen voelde ze warm aan, koorts gemeten en terug 38.6°C. Siroop gegeven en dan de dokter van wacht gebeld. Voicemail… hoe kan dat vraag je je af… maar hij belde wel meteen terug. Hij zei dat we best toch maar afkwamen, eventjes wachten en het was aan ons, een vriendelijke man en hij zei meteen van oei die linker long is niet oké. Longontsteking 2.0 is een feit. Eerst Louis nu zij… Hoe het van vrijdag van “zuiver longen” naar een longontsteking kan gaan dat vraag ik me nu wel af… Antibiotica nemen en vooral rusten. Zien dat ze nog eet, drinkt en vooral niet piept… Anders is het SPOED, en daar hebben we dit jaar toch al een paar keer gezeten… daar hebben we geen zin in…

Onze uitstap naar de Efteling zal op een andere dag gepland worden als familie Ulser uitgeziekt is. Geen Efteling meer met zieke kiddies… Dat hebben we al gehad…

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *