Editie 2019

2/10/2019 – Sponsers gezocht?!?

Wie wil onze warme actie een extra duuwtje in de rug geven en onze warme actie sponseren???

Onze sponsers worden op onze webwinkel en website van onze Marcel* met logo vermeld. Zin om ons te sponseren? je kan altijd mailen naar: sahinde86@gmail.com

Alvast bedankt!
Sahinde

18/09/2019 – de start van onze actie

We vliegen er weer in dit jaar, onze actie is geregisteerd. Dit jaar hebben we twee goede doelen: het eerste doel is Boven de wolken. Zij blijven groeien en ik wil dat iedereen zo’n prachtige foto’s verdiend zoals wij er hebben gekregen.

Het tweede doel is het Berrefonds. Waarom dit jaar wel? Ik heb samen met Anne van de pastorale dienst van het UZ Leuven er voor gezorgd dat elke moeder & vader die van hun kindje afscheid moeten nemen een koesterkoffertje krijgen van het Berrefonds. Toen Marcel* stierf kregen wij dit niet,  want op de dienst PICU werken ze niet samen met het Berrefonds. Was Marcel*  gestorven op de kraamafdeling of op Neonato dan wel. “Waarom daar wel en niet op PICU?” was altijd mijn vraag… Deze heb ik ook luidop durven stellen aan Anne. Zo hebben we er dus voor gezorgd dat nu elke ouders dien kind verliezen in het UZ Leuven een Berrekoffer krijgen? Daarom steun ik ook hen! Na andere halfjaar krijgen we ook onze koffer en oooh wat was ik er fier op! Bedankt Berrefonds!